webb-bok-marketundersokning

Bagarenochkocken.se i topp ihop med e-handelsjättar

13.12.2017

Bagarenochkocken.se hamnar på sjätte plats i Markets rapport ”E-handelns hetaste butiker 2018”.

I Markets rapport ”E-handelns hetaste butiker 2018” har man sammanställt vad kunderna tycker om 483 nätbutiker. Panelen kommer från GFK där 3 015 konsumenter har satt betyg på allt från pris och sortiment till shoppingupplevelse.

I rapporten framgår det att Bagarenochkocken.se hamnar på sjätte plats när det kommer till den sammanlagda köpupplevelsen, efter jättar som t ex Apotea, Ikea och Zalando.

– Vi satsar medvetet på kundupplevelsen. Medarbetarna har ett stort engagemang och intresse för matlagning som genomsyrar verksamheten. Hos oss ska kunden bli inspirerad, positiv och köpsugen, säger Bagaren och Kockens vd Robert Henricson.

Förutom shoppingupplevelsen får butiken även högt betyg för enkelheten, som 83 procent av kunderna uppskattar. Det slutar inte där utan hela 76 procent tycker också att det är roligt att handla på bagarenochkocken.se, vilket är näst bäst i undersökningen.

-Vi jobbar alltid utifrån kundens perspektiv. Både när det kommer till utformningen av hemsidan där vi naturligtvis fokuserar på enkelheten. Men även när det kommer till bredd och djup i sortimentet samt hur vi exponerar produkterna för kunden, både på hemsidan och utanför, säger Malin Tedsjö Marknadschef på Bagaren och Kocken.

-Vår personal har ett fantastiskt engagemang i vårt varumärke och hög kunskap kring produkterna vi säljer, jag tror det märks när du handlar hos oss, säger Malin.

Läs undersökningen i sin helhet: http://www.market.se/premium/topplista-har-ar-svenskarnas-favoritbutiker-pa-natet

Källa: E-handelns hetaste butiker 2018. Baseras på kundomdömen från GFK:s konsumentpanel som omfattar 3 015 personer.