nyhet-flipp-887x499

Egmont släpper magasinapp för hela familjen – Flipp

27.01.2016

Egmont Publishing lanserar Flipp – streamingtjänsten som förvandlar din surfplatta och smartphone till ett digitalt tidningsbibliotek för hela familjen. Flipp erbjuder obegränsad tillgång till Sveriges allra populäraste tidningar – från Hus & Hem och Vagabond, till Kalle Anka och Bamse.

Nya Flipp erbjuder digital tidningsläsning på surfplatta eller mobiltelefon för hela familjen. Tjänsten innehåller i dagsläget totalt 34 titlar av olika svenska veckotidningar, magasin och barntidningar – allt från Icakuriren, Hus & Hem, Hälsa, Vagabond och KING Magazine, till Kalle Anka & C:o, Bamse, Julia och mycket mer.

– Intresset för att läsa tidningar digitalt är större än någonsin. Samtidigt saknas det en samlad lästjänst på marknaden som tillgodoser hela familjens behov. Vi har det största utbudet av svenskspråkiga titlar som täcker in alla åldrar och olika intresseområden, vilket gör Flipp särskilt attraktiv för svenska familjer, säger David Seifors, marknadsdirektör på Egmont Publishing.

Den nya digitala tjänsten har en rad olika användarvänliga funktioner, som att spara sin favoritläsning offline om man inte har tillgång till Internet, och att spara enskilda artiklar. Totalt fem olika enheter kan användas samtidigt, med upp till fyra personliga profiler. Dessutom, genom det inbyggda arkivet går det att komma åt äldre utgåvor upp till 12 nummer tillbaka i tiden.

– Vi har tidigare lanserat Flipp i både Danmark och Norge, och ser en stor potential även för den svenska marknaden. Nu ser vi fram emot mottagandet i Sverige, och vårt fortsatta arbete med att utveckla tjänsten, säger David Seifors.

Första månaden gratis 
Egmont Publishing erbjuder en gratis provperiod av Flipp under en månad i samband med lanseringen. Därefter kostar tjänsten 99 kronor i månaden. Prenumeranter av Egmonts tryckta tidningar betalar endast 49 kronor i månaden.

Flipp finns att ladda ner från App Store och Google Play.

Högupplösta bilder laddas ner från Egmont Publishings pressrum hos Cision .

För mer information vänligen kontakta,  
David Seifors, marknadsdirektör, Egmont Publishing, david.seifors@egmont.se , 0765 37 66 72