bamses-ubongo-887x499

Fartfylld jul med Bamses Gympaspel

13.11.2015

Julen är för många favorithögtiden på året, med mycket avkoppling och umgänge med familj och vänner. Men julen är också synonymt med stillasittande och mycket mat och godsaker. Det vill världens starkaste och snällaste björn råda bot på med nya Bamses Gympaspel .

Nu kan hela familjen gympa sig svettiga och ha kul tillsammans i jul med Bamse och hans vänner. I Bamses Gympaspel ska man samla på kort genom att hoppa, balansera och göra roliga gymparörelser. Att spela spel och röra på sig samtidigt är bra både för kroppen och knoppen – ett perfekt avbräck under julens lata dagar.

Spelet är framtaget i nära samarbete med Gymnastikförbundet som sedan tidigare även tillhandahåller Bamsegympa-material för förskolor.

Bamses Gympaspel är anpassat för 2-4 spelare och för barn från 4 år.

Fler julnyheter – Bamse Ubongo och Alfons Bygg- och samlarspel 

Lagom till jul släpper Egmont Kärnan ytterligare en spelnyhet – Bamse-varianten av det populära spelet Ubongo. Bamse Ubongo är ett klurigt och utmanande pusselspel där man tävlar om Bamses honungsburkar. Spelet innehåller olika svårighetsgrader, är för 2-4 spelare och lämpligt från 5 år.

För de minsta kommer även Alfons Bygg- och samlarspel. Det är ett roligt spel med bilder där man ska turas om att hitta bitar till tårtor med olika teman. Spelet är för 2-4 spelare och lämpligt från 3 år.

Högupplösta bilder laddas ner från Egmont Publishings pressrum på Cision: 
http://news.cision.com/se/egmont-publishing

För recensionsex och mer information vänligen kontakta,  
Marie Jörnhagen, Produktchef, Spel & Pussel, Egmont Kärnan, 
e-post marie.jornhagen@egmont.se, telefon 0708 63 94 54  

Kärnan är en del av Egmont Publishing som publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har cirka 330 medarbetare i Sverige. Egmont Publishing är en del av Egmontkoncernen som delar ut mer än 100 miljoner SEK årligen för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv.