vegggo

Fyra årstider i vegoköket – ny vegetarisk kokbok från tidningen Hälsa

01.11.2016

Det är allt fler som väljer att då och då eller alltid äta vegetarisk mat. Nu kommer boken ”Fyra årstider i vegoköket”, fullspäckad med enkla, gröna recept för årets alla tillfällen.

Med den nya boken ”Fyra årstider i vegoköket” bjuder tidningen Hälsa på 134 recept som sträcker sig runt årets högtider och vardagar. Boken vänder sig till alla och vill inspirera till att äta grönare. ”Fyra årstider i vegoköket” innehåller lättlagade recept med råvaror som finns i att hitta i en vanlig mataffär. Recepten följer årstiderna och är på så sätt smarta för både plånboken och miljön.  

I boken hittar man bland annat snabba vardagsrätter som också passar bra i matlådan, mättande mellanmål, tjusiga festrätter, smarriga julsmaker, smidiga picknickrätter och härliga sommarsallader.

Kreatören till recepten är Pia Hall, Hälsas matinspiratör som har skrivit om vegomat i många år och gett ut flera kokböcker. Pia Hall är en välkänd och prisbelönt matskribent som fokuserar på gröna rätter.

– Med boken vill vi visa hur okomplicerat det kan vara att laga grönt och att vego passar för alla tillfällen. Den är också tänkt som en inspirationskälla – både för de som är nyfikna på vegomat och för hängivna vegetarianer som vill utöka sin repertoar, säger Pia Hall.

Fyra årstider i vegoköket” är på 270 sidor och innehåller 134 recept. Den finns att köpa i bokhandeln och på DinTidning.se.

Pressbilder finns att ladda ner från Egmonts pressrum hos Cision.

För recensionsex och mer information vänligen kontakta,

Asrun Arnthorsdottir, Egmont Publishings marknadsavdelning, asrun.arnthorsdottir@egmont.se, 076 321 88 68