Hälsa

Hälsa
Sveriges äldsta hälsotidning går på djupet och tar hälsa på allvar – på ett lustfyllt och inspirerande sätt. 

Hälsa är den naturliga hälsotidningen som står för kunskap och inspiration och alltid är trovärdig, nyfiken och insatt i den senaste forskningen och de nya rönen som rör hälsa. 

Vi skriver om trenderna i hälsobranschen utifrån läsarens perspektiv och vänder oss i första hand till kvinnor 35+ med målet att vara användbara för våra läsare. Hälsa erbjuder inspiration, men också verktygen för att gå vidare. Vi bjuder på härliga recept på vegetarisk mat, alltid med ekologiska förtecken på både mat, dryck och hudvård. Hälsa är trovärdig, öppen för nya idéer och tankar. Sveriges äldsta hälsotidning går på djupet och tar hälsa på allvar – på ett lustfyllt och inspirerande sätt. 

Varumärket Hälsa fortsätter på hälsa.se där vi alltid ger läsarna tillgång till våra vegetariska recept, hälsonyheter och erbjudande. Vi har också en ökande skara följare på Facebook och Instagram, vilket ger oss en direkt kommunikationskanal med våra läsare. Hälsas digitala nyhetsbrev är en annan av våra kanaler. Det går ut till drygt 39.000 mottagare.

Chefredaktör: Marie Flodin
Marknadschef: Anna Bergelin

 

Prenumerera på HälsaBesök Hälsa

Annonsinformation