benny-ksh

Kärleksboken som räddar relationer

09.09.2016

Sveriges främsta medium, Benny Rosenqvist, är tillbaka med en ny bok. I Kärleken som healing fokuserar Benny på relationer, och förklarar med tips och vägledning om hur kärleken kan bli vändpunkten i de svåraste stunderna.

 – Jag hoppas att många inspireras av boken, och ser att man trots svårigheter kan vända negativa saker till något positivt, säger Benny Rosenqvist.

Benny Rosenqvist är mediet, författaren och privatpersonen som vågar stå för att han är annorlunda. Han är öppen med alla mörka stunder som kommit att prägla hans liv. Som hans uppväxt med fysisk och psykisk misshandel och sexuella övergrepp. Som bilolyckan som nästan kostade honom livet, men som blev den stora vändpunkten och gav honom hans andliga gåva. Som hur han som tonåring kastades ut från sitt hem dagen före julafton och tvingades sova på en madrass i cykelkällaren. Och hur han försökte ta sitt liv när hoppet övergav honom.

– Mina böcker har blivit en väg för mig att förstå och förklara vem jag är. Genom att acceptera mina fel och brister har jag växt och blivit mer hel som människa, säger Benny.

Kärleken som helar relationer
Kärleken som healing
är en uppföljare till Healing för ett bättre liv som kom hösten 2015. Men till skillnad från den är Kärleken som healing mer en relationsbok än en healingbok. Boken handlar lika mycket om att våga gå ur en relation som att våga stanna kvar i den. Benny bjuder på både lyckade och misslyckade kärleksrelationer i sitt liv, och visar att vi inte ska vara rädda för att misslyckas.

– Kärleken är ett otroligt kraftfullt verktyg för att hela relationer – till sin partner, sin förälder, sitt barn, sina vänner och till sig själv, säger Benny.

Kärleken som healing är författad av Benny Rosenqvist tillsammans med journalisten och författaren Marina Nilsson.

Benny signerar sin nya bok på Bokmässan i Göteborg den 23-25 september, i Egmont Publishings monter B08:42 och Stevalis monter B04:60. På kvällen den 23 september håller han även en storseans på Park Avenue Hotel kl. 17-20.

För intervjuer, recensionsex och mer information vänligen kontakta,
Paulina Holkenberg, redaktionschef tidningen Nära, paulina@tidningennara.se,
040 38 53 80