EPSE Bamse Kolmården

Licenssamarbeten

Vi förvaltar, säljer och hanterar rättigheter för några av Sveriges mest populära varumärken.

En dunderstark licenspartner 

Egmont har en lång tradition av framgångsrika licenssamarbeten, såväl i Sverige som på olika internationella marknader. Genom våra starka varumärken och kanaler, och spetskompetens inom redaktionell och kreativ utveckling, kan vi utveckla attraktiva koncept och produkter tillsammans med våra partners.

Vi har stor erfarenhet av att skapa innovativa och strategiska partnerskap med utgångspunkt i våra olika varumärken och produkter. Ofta med starka resultat i form av ökad försäljning, bättre profilering eller ökad kännedom för våra kunder. 

Vi har ett dedikerat fullservice-team som arbetar med licenssamarbeten både på den nordiska och internationella marknaden. 

Egmont har idag flera aktuella pågående samarbeten för företagets olika varumärken. Bland våra partners återfinns allt från kommersiella företag, till statliga myndigheter och ideella organisationer. Alla inom vitt skilda branscher och områden, som välgörenhet, livsmedel, resor, leksaker och mode. 

Bamse

BAMSE – världens starkaste och snällaste björn

Bamse är ett av Sveriges mest älskade och traditionsstarka barnvarumärken. Bamse möter sina läsare och fans i många sammanhang och påolika platser. Allt från nöjesparker och barnklubbar påsemestern, till kläder, cyklar, matkassar, leksaker, spel, filmer och böcker. Och förstås, genom den älskade Bamsetidningen!

Gå till Bamse.se

Mattias Mickelsson, ansvarig Licensing, Egmont Publishing

Mattias Mickelsson

Ansvarig Story House Egmont Licensing

E-post:
Telefon:
+46 708 63 94 09