egmont-storastylingboken1

Nu släpps Stora stylingboken med influencern Matilda Appelberg

11.10.2018

I Stora stylingboken delar inredaren och influencern Matilda Appelberg med sig av sina bästa stylingtips. Inspireras av vackra rum, smarta inredningsdetaljer och färger som funkar ihop. Med över 200 konkreta proffstips blir läsaren sin egen inredningsarkitekt och kan skapa sitt drömboende. 

Hur kombinerar man olika färger, får ett ombonat sovrum och hur använder man växter i inredningen? Frågorna är många när det gäller att skapa en vacker, bekväm och väl fungerande hemmamiljö. För den som söker konkreta råd och inspiration finns nu äntligen Stora stylingboken där inredaren Matilda Appelberg avslöjar sina bästa knep.

– Med boken vill jag inspirera både människor som planerar en karriär inom branschen, och de som vill inreda sitt eget hem, berättar Matilda Appelberg.

Stora stylingboken bjuder på ett lättsamt sätt på gedigna kunskaper om färglära, stilleben och olika material. Det mesta täcks in – från den klassiska stilrena looken till den romantiskt bohemiska stilen.

Boken är fylld av underbara bilder framtagna av några av Sveriges mest välmeriterade inredningsfotografer – Karl Anderson, Magnus Selander och Cecilia Magnusson.

Matilda Appelberg är utbildad kommunikatör och dekoratör och har arbetat med inredningar och styling under många år, bland annat på Sköna Hem och Hus & Hem. Matilda driver också en uppskattad blogg på www.husohem.se.

Stora stylingboken lanseras i samband med Hus & Hem-eventet ”Stora stylingkvällen” på hotell Nordic Light Hotel den 16 oktober. Media är varmt välkomna att närvara.

För recensionsex och mer information vänligen kontakta,
Jonas Lidheimer, PR- och informationsansvarig, Egmont Publishing, jonas.lidheimer@egmont.se, 0708 63 94 62

Stora stylingboken ges ut av Egmont Publishing som publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.