kollage-presentbox

Nya handböcker till Minecraft

07.11.2017

Lagom till julhandeln släpps fyra heta Minecraftnyheter. Guideböckerna till Redstone och Nethern och End är fullmatade med praktiska tips från Mojangs egna experter, och Minecraft Mobikon innehåller avslöjande fakta om olika mobar. Dessutom släpps en exklusiv presentbox.

Nu kommer den tredje och fjärde guideboken i den nya och uppdaterade Minecraftserien som lanserades tidigare i år. Guideboken till Redstone och Guideboken till Nethern och End är fyllda med smarta strategitips från Mojangs egna spelexperter. Redstone är mer för den tekniskt lagda som vill sätta sina konstruktörskunskaper på prov. Läsaren får hjälp att bygga kretsar och massor av tips på roliga projekt som fyrverkerier och mobfällor.

Nethern och End är till för den äventyrligt lagda som vill få hjälp att överleva i de kusligare dimensionerna av Minecraft. Den här guideboken lär dig hur man tar sig fram på dessa märkliga platser, hur man besegrar mobarna och hittar sällsynta block och föremål.

Till Minecraft-fansens glädje lanseras samtidigt boken Minecraft Mobikon, författad av Alex Wiltshire. I boken avslöjar han fakta om olika mobar som endast ett fåtal Minecraftanvändare känner till.

Minecraft Mobikon är rikt illustrerad av den svenske illustratören Anton Stenvall, vars originalteckningar just nu ställs ut på Riche i Stockholm. Samtliga intäkter från försäljningen går direkt till Mojangs välgörande projekt Block by Block – ett program för att engagera och involvera människor över hela världen i urban design.

Exklusiv presentask för Minecraftfans
Den fjärde nyheten är en presentbox i sann Minecraft-anda. Inuti den robusta plåtboxen gömmer sig en pocketbok – Överlevarnas hemligheter, en poster, klistermärken och målarbok. En perfekt julklapp för alla Minecraft-fans!

Om Minecraft
Minecraft är ett av världens populäraste spel och är utvecklat av det svenska företaget Mojang. Den första officiella versionen släpptes 2011 och har sedan dess sålts i mer än 122 miljoner exemplar. Minecraft är ett blockbaserat spel som finns tillgängligt på en mängd olika plattformar, till exempel Xbox, PlayStation, PC och mobila enheter. Oavsett vilket spelläge du föredrar av Kreativt, Överlevnad eller Hardcore, så finns det en officiell Mojang-godkänd Minecraftbok för att guida dig och ge dig råd för att överleva och utvecklas.
Om Egmont Publishing
Egmont Publishing är ett av Sveriges ledande medieföretag. Vi publicerar och skapar innehåll för ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka & C:o, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Vår verksamhet innefattar även böcker, spel och aktivitetsprodukter, event och läsarresor, samt e-handel och olika marknadstjänster. Vi omsätter cirka 1 miljard kronor och har cirka 250 medarbetare. Egmont Publishing är en del av mediekoncernen och stiftelsen Egmont som delar ut mer än 120 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på Egmont.se.