nyhet-tonyernst-887x499

Supporterprofil tar över fotbollsmagasinet GOAL

09.03.2016

Egmonts populära fotbollsmagasin för ungdomar, GOAL, får ny redaktör och uppfräschad layout. Från och med nummer 3-2016 är det medie- och supporterprofilen Tony Ernst som har huvudansvaret för tidningen.

Tony Ernst har i över tio år arbetat som redaktör för olika tidskrifter inom Egmont, men det är framförallt som fotbollsfantast som han gjort sig ett namn inom media.

De senaste tre åren har Tony verkat som ordförande för SFSU, Svenska Fotbollssupporterunionen, en paraplyorganisation för samtliga supporterföreningar i Allsvenskan och Superettan. Efter årsmötet i november steg han ner från ordförandeposten och nu ska han ta sig an den internationella fotbollen istället.

– Vi är jätteglada över att ha Tony ombord på denna nysatsning för GOAL. Vi, och inte minst läsarna, kommer ha stor glädje av hans stora kontaktnät, kunnande och enorma passion för fotboll, säger Gitte Nørgaard Grytli, Development Manager, på Egmont Publishing i Malmö.

Internationell fotboll för killar och tjejer
GOAL är tidningen om internationell fotboll som riktar sig till framförallt unga fotbollsälskare. Samtidigt som GOAL får ny redaktör så genomgår tidningen också en uppfräschning. Ny layout, till stora delar ny redaktion, samt nya segment i tidningen.

– Det ska bli otroligt roligt att få vara med och lyfta GOAL till en ny nivå. Det här ska vara tidningen som alla fotbollsintresserade killar och tjejer runt om i landet köper. Vi ska göra en tidning som de vill ha, säger Tony Ernst.

Högupplösta bilder laddas ner från Egmont Publishings pressrum hos Cision .

 

För mer information vänligen kontakta,
Tony Ernst, redaktör GOAL, 0702 23 75 00, goal@egmont.se

Jonas Lidheimer, PR- och informationsansvarig, Egmont Publishing,
0708 63 94 62, jonas.lidheimer@egmont.se