EPSE Svensk Golf

Svensk Golf rekryterar kvinnlig golfentreprenör

05.07.2019

Svensk Golf har värvat golfprofilen och entreprenören Simone Westerberg som ny krönikör på Svenskgolf.se. Rekryteringen är en del i en större, kommande satsning på att locka fler kvinnor till golfen.

Simone Westerberg är en ivrig golfare och delägare i uppmärksammade Green Queens Golf, som vill attrahera fler kvinnor till golfen. Hon har tidigare arbetat i många år i reklambranschen, senast som operativ chef för GroupM.

– Vi är mycket glada över att ha Simone ombord som ny krönikör på svenskgolf.se. Simone är en nytänkare och har en förmåga att se och sätta golfen i nya perspektiv, vilket breddar innehållet på vår sajt ytterligare. I sina krönikor kommer hon att lyfta fram alltifrån hur småbarnsföräldrar kan räddas kvar inom golfen, till hur golfklubbarna kan öka antalet kvinnliga medlemmar, säger Carl Magnus Hellsten, redaktör på svenskgolf.se.

Simone Westerberg (med golfhandicap 12,4) kommer att utmana etablissemanget med vassa budskap, full av energi, gedigen golfbakgrund och med ett tydligt mål att göra det enklare för kvinnor att golfa. Hon kommer att komma ut med en krönika varannan vecka på svenskgolf.se.

– Det är oerhört roligt och spännande att ingå i Svensk Golfs stall av fantastiska krönikörer. Golfen har länge vandrat i samma fotspår och står inför behov av förändring, vilket jag hoppas på att kunna vara med och bidra till. Tillsammans med Svensk Golf, vill jag och Green Queens visa vägen framåt för den moderna golfen, säger Simone Westerberg.

Samarbetet med Simone Westerberg är en del av ett djupare och långsiktigt samarbete som Svensk Golf har inlett med Green Queens Golf med målet att främja golfintresset bland svenska kvinnor. Mer detaljer om samarbetet följer längre fram.

Läs Simone Westerbergs första krönikor på svenskgolf.se.

Högupplösta bilder finns att ladda ner från Egmonts pressrum hos Mynewsdesk.

För mer information vänligen kontakta:
Carl Magnus Hellsten, redaktör Svenskgolf.se, 0706 69 15 48, cm.hellsten@svenskgolf.se