julia-20stars-webb

Tidningen Julia drabbad av Norgefeber – ger ut specialtidning om Skam

13.06.2017

Tidningen Julias redaktion har precis som många i Sverige drabbats av total Norgefeber. Nya numret av Julia Stars fick därför bli ett specialnummer som handlar om allt vi bara älskar med Norge just nu – serien Skam och popbröderna Marcus och Martinus. 

Det nya numret av tidningen Julia Stars har helt vigts åt grannlandet i väst och inte minst megasuccén Skam. Här finns allt från porträtt om de största karaktärerna och skådespelarna från Skam till tips på hur du kan utöka ditt norska vokabulär. Du får också veta hur du ska göra om du vill hitta karaktären Nooras klädstil och hur serien faktiskt har påverkat några av de svenska fansens liv. 

– Vi ville samla all viktig och oviktig kunskap om Skamvärlden i ett enda härligt temanummer. Här ska finnas något för alla. Oavsett om man redan tycker att man vet det mesta om Skam eller om man helt enkelt bara är nyfiken på vad serien handlar om, säger Madeleine Gripsten, projektledare för tidningen Julia Stars.  

Men som om Skam inte vore nog så har även den norska popduon Marcus och Martinus tagit plats i tidningen. De femtonåriga tvillingbröderna släppte en ny singel i maj månad och har redan hållit flera konserter i Sverige. 

Det är första gången någonsin som Tidningen Julia har valt att viga ett helt nummer åt kändisar och kändisfenomen från ett och samma land. 

– Sett till intresset från våra läsare så har vårt kära grannland aldrig varit hetare än nu. Det är inte bara Skam och Marcus och Martinus vi pratar om, utan vi har en rad kända namn som Kygo, Astrid S och Alan Walker som alla varit starkt bidragande till den Norgefeber vi upplever i Sverige just nu, säger Madeleine Gripsten, projektledare för tidningen Julia Stars.        

Tidningen Julia Stars – SKAM-special finns att köpa i butik.