Hus & Hem

Hus & Hem
Hus & Hem är Sveriges mest älskade hus- och inredningsmagasin.

"Hus & Hem är det självklara valet för alla hus- och inredningsintresserade. I över 30 år har vi inspirerat och informerat om inredning, trädgård och boende. Vi lyfter fram vackra miljöer och hyllar både form och funktion!" – Estelle Ejdeholm, chefredaktör & ansvarig utgivare Hus & Hem

Hus & Hem är Sveriges mest älskade hus- och inredningsmagasin. I över 30 år har vi tagit ett totalgrepp på det underbara huslivet – från staketet i trädgården till takpannorna på villan. I Hus & Hem finner du intressanta hemma hos-reportage, vackra trädgårdar, spännande arkitektritade nybyggen och massor av gedigen kunskap och praktiska tips för ditt boende – allt presenterat på ett inspirerande och attraktivt sätt.

Bra erbjudande på Hus & Hem prenumeration

Hus & Hem har hög trovärdighet och en nära relation till läsare och besökare. Varumärket finns i digitala och sociala kanaler. Vi bloggar, arrangerar resor och event samt bedriver E-handel och producerar rörligt.

Vi vill också att våra annonsörer och samarbetspartners ska känna sig nöjda och nå förväntat resultat, vi erbjuder advertorials och nativa lösningar för samtliga kanaler. 

Chefredaktör: Karin Ohlsson-Leijon
Marknadschef: Nina Lindh
Ansvarig utgivare: Estelle Ejdeholm

Mer information hittar du på www.husohem.se

Prenumerera på Hus & HemBesök Hus & Hem

Annonsinformation