Business area_VR_Guy with VR

Karriär

Vill du följa med på vår resa in i framtidens mediebransch? Här kan du läsa om Egmont som arbetsplats, hur du som anställd är del av Egmont Fonden och stödjer utsatta barn och ungdomar, och om våra lediga tjänster.

Vad är din historia?

Är du en digital strateg, en briljant logistiker, en strukturerad projektledare, eller någon som vi helt enkelt inte kan klara oss utan? Vi på Story House Egmont välkomnar kompetenta, drivna och ansvarstagande människor. Lika viktigt är att du är snäll, empatisk och gillar olikheter.

Vi är passionerade historieberättare och står för kreativitet, långsiktighet och öppenhet. Och inte minst – viljan att göra gott finns inbyggt i vårt DNA. Läs om vår vision, mission och våra värderingar här.

Låt din passion styra!

Kreativitet
Storytelling
Framåtriktat
Affärsdrivet
Relationer
Business area_cinema

Kreativitet

Att arbeta kreativt och innovativt är en naturlig del av vår vardag. Det kan handla om att kombinera kunskaper och erfarenheter till att skapa en ny produkt, att hitta lösningar på ett komplicerat problem eller att hitta nya perspektiv. Vi utvecklar medieinnehåll, design, koncept, varumärken, produkter, tjänster och mycket mer.

EPSE Tove2

Storytelling

Passionen för kvalitetsinnehåll och lustfyllt berättande har alltid varit en av våra främsta drivkrafter. Under snart 100 år har Egmont underhållit det svenska folket genom några av landets allra mest älskade och vällästa tidningar, serier och böcker. Vi gör engagerande nyhetsartiklar, inspirerande reportage, underhållande äventyr, och annat redaktionellt innehåll.

Business area_games

Framåtriktat

Det digitala konsumtionsmönstret förändras i snabb takt och vi likaså. Varje dag utvecklar vi vår verksamhet och våra produkter och tjänster för att bättre möta våra kunders och partners behov. Alltid med det bästa innehållet och den personliga upplevelsen i centrum. För att säkerställa detta arbetar vi löpande med mjukvaruutveckling och teknik, UX/design, systemvetenskap och IT-arbete.

Employees

Affärsdrivet

Vi arbetar aktivt med olika försäljnings- och marknadsinsatser för att hjälpa våra, och våra partners, varumärken, produkter och tjänster att lysa ännu mer. Vi har ligger ständigt med örat mot marken och försöker läsa av trender och identifiera nya affärsmöjligheter i den snabbt föränderliga mediemarknaden. Vi får våra affärer att växa och utvecklas genom noggranna analyser, starka partnerskap, offensiva förvärv och investeringar, och genomarbetade strategier.

Business area_e-commerce

Service och relationer

Vi lägger stor vikt vid att ha en hög serviceförmåga och strävar efter att skapa positiva relationer i alla våra olika led. Både internt med och mellan våra medarbetare, och externt, med alla våra kunder och partners. Vi genomför regelbundet medarbetarundersökningar och analyserar kundnöjdhet genom det så kallade NPS-systemet.

Se våra lediga tjänster

Gör ditt nästa karriärsteg hos oss 

Gå till vår jobbportal

49 % vs. 51 %

Fördelning anställda män/kvinnor

46 år

Genomsnittsålder medarbetare

20-66 år

Åldersspann medarbetare

Livet hos Egmont 

En karriär hos Egmont innebär att du kommer att växa och utvecklas både på det personliga och professionella planet. Vi uppmuntrar till kreativitet och nytänkande och har som ambition att fånga upp alla goda idéer, stora som små. Och vi värdesätter såväl talang som erfarenhet.  

Som medarbetare på ett av Sveriges ledande medieföretag är du också en del av något större. Egmont är en internationell och expansiv mediekoncern fylld av passionerade och kompetenta människor med olika bakgrund och personligheter, men med en gemensam vilja att bidra med ett högkvalitativt arbete.  

Oavsett vilken del av Egmont som du arbetar med så kan du förvänta dig roliga och utmanande arbetsdagar, frihet att tänka utanför boxen, attraktiva medarbetarförmåner och utrymme för ett liv utanför jobbet.  

Woman with magazine

Bli en del av Egmont och hjälp oss ge tillbaka

Alla Egmonts företag är en del av Egmont Fonden, eftersom Egmont är en stiftelse med ett dubbelt syfte: att utveckla medier och stödja utsatta barn och ungdomar. De vinster vi genererar återinvesteras eller används för att hjälpa barn och ungdomar i Skandinavien. Som anställd i Egmont eller i något av Egmonts företag gör du det möjligt att ge tillbaka till nästa generation. Vi arbetar för att alla ungdomar ska kunna slutföra en utbildning och få ett bra liv. Och vi fokuserar på fyra målgrupper: sårbara familjer med små barn, dyslektiska barn och ungdomar, omhändertagna barn och ungdomar samt barn och familjer utan tillgångar.

Träffa våra medarbetare

Möt några av våra passionerade medarbetare som berättar om sin arbetsvardag och vad som är det bästa med att jobba på Egmont.

Egmont Publishing_Licensing_Mattias Mickelsson

Mattias Mickelsson, ansvarig Story House Egmont Licensing

Träffa Mattias

Career_Karriär_employee story_metarbetarvideo_Mona

Mona Lundqvist, Gruppchef i Annonshanteringsavdelningen

Träffa Mona

Career_Karriär_employee story_metarbetarvideo_Marie

Marie Jörnhagen, Produktchef Books, Games & Activities

Träffa Marie

Career_Karriär_employee story_metarbetarvideo_Emelie

Emelie Rasmussen, Lagerarbetare

Träffa Emelie