estelle-20ejdeholm-webb

Ny chefredaktör på Hus & Hem

19.06.2017

Egmont Publishing har rekryterat Estelle Ejdeholm som ny chefredaktör för tidningen Hus & Hem och ansvarig för företagets livsstilssegment. Hon kommer närmast från en tjänst som publisher och ansvarig utgivare på LRF media.

Med Estelle Ejdeholm får Egmont och Hus & Hem en dokumenterat erfaren och skicklig publisher. Estelle är journalist i grunden och har tidigare varit chefredaktör för Gods & Gårdar, och har även arbetat som redaktör och AD på Habit, Madame, Svensk Damtidning och Cosmopolitan. Under de senaste åren har hon arbetat som publisher och ansvarig utgivare på LRF Media. Här hon tidigare även verkat som förlagsredaktör, samt suttit med i ledningsgruppen.

Nu tar Estelle över som chefredaktör för en av Sveriges mest populära hus- och inredningstidningar – Hus & Hem.

– Att tacka ja till tjänsten på Egmont var ett beslut från hjärtat! Mitt personliga engagemang för inredning, arkitektur och trädgård är stort och under mina sex år på Gods & Gårdar, varav fyra som chefredaktör, fick jag ett brett kontaktnät inom dessa områden. Att få fortsätta den kommersiella och redaktionella utvecklingen av Hus & Hem ser jag verkligen fram emot, säger Estelle Ejdeholm.

Utöver chefredaktörskapet för Hus & Hem kommer Estelle även att ansvara för förlagsverksamhetens livsstilssegment där även titlarna King Magazine, Scandinavian Retro, Tidningen Hälsa och Body ingår.  

– Estelle är en driven och erfaren tidningsmakare och ledare och med henne vid rodret kommer både varumärket Hus & Hems, och hela vårt livsstilssegments, fortsatta utveckling bli spännande att följa. Det är en rekrytering som känns klockren på alla sätt och jag ser verkligen fram emot att få Estelle som kollega, säger Johan Taubert, förlagsdirektör för Egmont Publishing i Stockholm.

Estelle Ejdeholm påbörjar sin nya tjänst hos Egmont i mitten av september.