go-20with-20your-20flow-20webb

Nytt bookazine hjälper dig att minska vardagsstressen

27.09.2017

Sommarledigheten är över och den för så många hektiska vardagen har åter tagit vid. Vad passar då bättre än att unna sig välbehövlig paus från alla måsten? Egmonts nya bookazine, Go With Your Flow, är framtagen för alla som vill ha ut det mesta och bästa av varje dag, med mindfulness, kreativitet och välmående i centrum.

Yoga, egospa, kreativt målande, ayurveda, spännande test, kärleksboost och lyckopepp – Go With Your Flow bjuder på varierad och avkopplande läsning, som ger både inspiration och eftertanke.

Snyggt paketerad och i tåligt bookazine-format är det tänkt att Go With Your Flow ska kunna läsas mer än en gång, såväl under kortare som längre stunder.

Innehållet är lättsamt presenterat och kräver inga som helst förkunskaper.

– Vi vill visa att det här med mindfulness inte behöver vara så komplicerat och tidskrävande, det kan vara enkelt, lättsamt och kul också, säger Helene Lissman, art director och initiativtagare till Egmont Publishings nya bookazine.

Go With Your Flow är på 104 sidor, kostar cirka 199 kronor och finns köpa i bokhandeln och på nätet, samt i tidningshyllan.

Högupplösta bilder laddas ner från Egmonts pressrum hos Cision, http://news.cision.com/se/egmont-publishing