klubbhuset-viasat.svenskgolf

Svenskgolf.se och Viasat Golf i samarbete om nytt golfmagasin

22.01.2018

Svenskgolf.se är Sveriges största heltäckande golfsajt som drivs av Egmont Publishing. Viasat Golf äger de hetaste sändningsrättigheterna. Nu inleder parterna ett exklusivt samarbete kring det nya golfmagasinet Klubbhuset.

Klubbhuset är namnet på det golfmagasin som Viasat Golf kommer att producera inför de största och mest intressanta tävlingarna 2018.

Viasat Golf äger sändningsrättigheterna till majors, WGC-tävlingarna, European Tour samt LPGA Tour.

Golfmagasinet Klubbhuset kommer att bjuda intressanta gäster till studion och ta med tittarna till den aktuella spelplatsen och förmedla intervjuer med stjärnspelarna och de utsända experterna kommer att leverera de senaste nyheterna inför tävlingen och bjuda på tips om hur banan ska spelas.

Varje avsnitt av Klubbhuset kommer att sändas på Svenskgolf.se.

– På svenskgolf.se ser vi ett väldigt stort intresse för tävlingsgolf och att läsarna gärna vill ta del av rörligt material. Vi har redan i dag många artiklar som innehåller korta klipp med höjdpunkter och läckra slag från tävlingar, men känner att det funnits ett tomrum när det handlar om ett aktuellt featuremagasin om tävlingsgolf. Den luckan fyller vi nu i och med det exklusiva samarbetet med Viasat Golf kring Klubbhuset, säger CM Hellsten, redaktör för Svenskgolf.se .
– Det här ligger i linje med vår strategi att ständigt utveckla Svenskgolf.se och ge läsarna ännu högre kvalitet.
Svenskgolf.se och Viasat Golf känns som den perfekta tvåbollen, avslutar CM Hellsten.

– Det är vi och Svensk Golf som historiskt under en lång tid varit de två stora förmedlarna av golf. För vår del är det givetvis väldigt trevligt att nå ut än mer brett med golfinnehållet. När vi väl gör den här satsningen så känns det 100-procentigt att göra det just tillsammans, det är den självklara partnern i de här sammanhangen, säger Per Nunstedt, sportchef på Viasat.

Första avsnittet av Klubbhuset sänds på Svenskgolf.se tisdagen 23 januari.