minecrafthem

Tre heta boknyheter från Minecraft och Mojang

25.10.2016

Nu släpps Minecraft Annual 2017 – den officiella Mojang-boken med höjdpunkterna från året som gått och mängder av tips och tricks från de allra bästa Minecraftspelarna. Dessutom kommer böckerna Minecraft – Medeltida fästning och Minecraft – Överlevarnas Hemligheter – båda framtagna för entusiaster som vill utveckla sitt eget spelande.

Minecraft Annual 2017 är årsboken som hjälper dig att bli en bättre spelare. Den innehåller användbara fakta om spelet och ger en inblick i Minecrafts fantastiska community. I boken presenteras olika utmaningar som kända Minecraftspelare tagit sig igenom, spelets nya uppdateringar och höjdpunkterna från det gångna året. Läsarna får också ta del av de bästa överlevnadsstrategierna, steg-för-steg guider för att återskapa byggen från olika favoritvärldar och inspiration till nya spännande byggen och projekt. 

Fler boknyheter från Mojang och Minecraft
För spelare som vill upptäcka nya byggprojekt släpps även böckerna Minecraft – Medeltida fästning, en guide- och inspirationsbok för att bygga en medeltida värld, och Minecraft – Överlevarnas Hemligheter, som är den definitiva guiden till hur man överlever i Minecraft.  

– Böckerna ger fansen en möjlighet att ta del av allt nytt och spännande som händer kring Minecraft, samtidigt som de kan få inspiration, praktiska tips och idéer till att utveckla sitt eget spelande, säger Malin Esaiasson, Nordic Product Manager Books, på Egmont Publishing.

Minecraft Annual 2017 säljs i limiterad utgåva till och med den 31 december 2016 och kostar cirka 112 kronor.

Minecraft – Medeltida fästning och Minecraft – Överlevarnas Hemligheter kostar cirka 199 kronor respektive 79 kronor.

Böckerna ges ut av Egmont Publishing i samarbete med Mojang och finns att köpa i bokhandeln, i välsorterade butiker och på DinTidning.se.

Högupplösta bilder laddas ner från Egmont Publishings pressrum hos Cision.

För mer information och recensionsex vänligen kontakta:
Malin Esaiasson, Nordic Product Manager Books, Egmont Publishing malin.esaiasson@egmont.se, 0708 63 94 50