EPSE Jollyroom2

E-commerce

Vi är ägare av några av Nordens största och mest populära e-handelsverksamheter.

Från vardagsliv till äventyr

Våra e-handelsföretag erbjuder kvalitetsprodukter för den moderna konsumenten och inspirerar till nya upplevelser, engagemang och gemenskap inom livsstilsområden som outdoor och friluftsliv, skönhet, hälsa, hem och interiör, hantverk och barnprodukter.

Läs mer om våra olika e-handlare nedan.

Bagaren och Kocken_Mat_food_kitchen_kök

Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken är en av Nordens ledande e-handlare inom köksmaskiner och köksredskap. Genom nätbutikerna och varumärkena Bagaren och Kocken och KitchenOne når företaget hushålls- och köksentusiaster i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Företaget har blivit utsedda till årets e-handlare av Pricerunner vid ett flertal tillfällen.

Läs mer på www.bagarenochkocken.se

E-commerce_E-handel_Jollyroom_Kids with toy

Jollyroom

Jollyroom etablerades 2010 och är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Jollyroom har allt du behöver för barnen, från 0 till 12 år, samt ett heltäckande sortiment för gravida. Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens största barn- och babybutik på nätet.

Läs mer på www.jollyroom.se

Man on a car

Outnorth

Outnorth är Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och har kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus. Outnorth har ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar med att inspirera fler människor att vistas utomhus och må bra. Allt med utgångspunkt i företagets gedigna kunskap och erfarenhet.

Läs mer på www.outnorth.se

Kontakta oss!

Vill du veta mer om vårt affärsområde E-handel? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Hanna Ueland, Investment Manager
Telefon +47 959 39 827
E-post