EPSE Jollyroom2

E-commerce

Vi är ägare av några av Nordens största och snabbast växande e-handelsverksamheter.

E-handel i snabb tillväxt

Story House Egmont är huvud- och delägare av några av Nordens största och snabbast växande e-handelsverksamheter inom bland annat outdoor, kök och matlagning, barn och baby och skönhet. Vår portfölj innefattar totalt sju nordiska e-handelsföretag som under 2019 realiserade en betydande tillväxt och samlad omsättning på 3,8 miljarder SEK.

Läs mer om våra olika svenska och nordiska e-handlare nedan.

Bagaren och Kocken_Mat_food_kitchen_kök

Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken är en av Nordens ledande e-handlare inom köksmaskiner och köksredskap. Genom nätbutikerna och varumärkena Bagaren och Kocken, KitchenOne och Robotexperten når företaget hushålls- och köksentusiaster i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Företaget har blivit utsedda till årets e-handlare av Pricerunner fem år i rad.

Läs mer på www.bagarenochkocken.se

E-commerce_E-handel_Jollyroom_Kids with toy

Jollyroom

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Jollyroom etablerades 2010 och finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Tyskland. Verksamheten innefattar marknadens största lager på över 85 000 kvm och företaget lagerför varor till ett värde av över 400 miljoner kronor. Inom kort förväntas milstolpen 2 miljoner registrerade kunder att uppnås.

Läs mer på www.jollyroom.se

Man on a car

Outnorth

Outnorth är Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och har kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus. Outnorth arbetar med att inspirera fler människor att vistas utomhus och må bra, och gör det genom att erbjuda de bästa produkterna från och för skandinavisk outdoor. Allt med utgångspunkt i företagets gedigna kunskap och erfarenhet.

Läs mer på www.outnorth.se

Kontakta oss!

Vill du veta mer om vårt affärsområde E-handel? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Hanna Ueland, Investment Manager
Telefon +47 959 39 827
E-post