Event

Event och läsarresor

Vi skapar och erbjuder personliga mötesplatser för våra redaktionella varumärken, läsare och partners. 

Upplevelserika mötesplatser

Våra titlar har hundratusentals läsare. Och vi vet allt om deras specialintressen. Detta är vår grund när vi varje år skapar upplevelserika mötesplatser för våra olika målgrupper. Varje år genomför vi närmare 70 evenemang och läsarresor som lockar över 45 000 engagerade och passionerade deltagare. Utforska några av våra personliga mötesplatser nedan.

Ett urval av våra event och läsarresor

Cafe Sveriges bäst klädda

Sveriges bäst klädda man

Café utser årligen Sveriges 50 bäst klädda män. Under en kväll samlas vinnarna, influencers, branchfolk och media för att hylla inspiratörerna, ikonerna och kreatörerna som vågar visa vägen.

Se video
Andlig kryssning

Andlig kryssning

Tidningen Nära genomför varje år andlig kryssningen med föreläsningar, healing, spådomar och medial utveckling. Vi abonnerar hela Viking Line Cinderella och vi har många andliga ledare ombord.

Se video
Tjejkväll i Duved

Tjejkväll i Duved

En härlig kväll tillsammans med skidåkning i fokus. Här får åkare testa den senaste utrustningen från världsledande varumärken inom utförsåkning. Efter åken i backen kör vi en gemensam after ski med tävlingar och skönt häng.

Se video
EPSE Golfevent

Golfhuvudstaden Halmstad Tour

Golfhuvudstaden Halmstad är ett av alla våra golfevent under året. Här genomför vi 18 spännande deltävlingar runt om i Sverige och på varje plats kvalificerar sig två lag till finalen som utspelar sig i Halmstad.

Läs mer om våra event inom golf
Utefest2

Utefest

Sveriges största friluftsfestival som arrangeras av Utemagasinet. Tre dagar fyllda med aktiviteter, kurser och föreläsningar för alla som brinner för friluftsliv! Vandra och spring genom djupa skogar och över kustnära berg, paddla ut i den skimrande skärgården och lyssna till några av Sveriges mest inspirerande föreläsare.

Se video
Stockholm Car Meet2

Stockholm Car Meet

Bilfesten för alla som älskar entusiastfordon. På denna ultimata motordag får turbo möta tändkulor, amerikanska vrålåk blänka tillsammans med europeiska hästkrafter, klassiska pärlor glänser med värdighet samtidigt som en Lotus eller Ferrari mullrar förbi. Det här är dagen då vi hyllar ALLA bilar!

Läs mer här
Trädgårdsdagen

Hus & Hem Trädgårdsdagen

Hus & Hem Trädgårdsdagen är en årlig händelse som syftar till att inspirera trädgårdsentusiaster och ge dem möjlighet att lära sig mer om trädgårdsdesign och växtodling.

Se video

Kontakta oss!

Är du intresserad av att nå ut på och vara en del av något av våra kommande event? Eller vill du kanske ha hjälp med att skapa en helt egen mötesplats för att nå din målgrupp? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag!

Kontaktperson

Martin Appelros

Martin Appelros

Eventchef

E-post:
Telefon:
+46 702 00 85 25

linkedin