Egmont Publishing_Sweden_event_Ski

Event och läsarresor

Vi skapar och erbjuder personliga mötesplatser för våra redaktionella varumärken, läsare och partners. 

Upplevelserika mötesplatser

Våra titlar har hundratusentals läsare. Och vi vet allt om deras specialintressen. Detta är vår grund när vi varje år skapar upplevelserika mötesplatser för våra olika målgrupper. Varje år genomför vi närmare 70 evenemang och läsarresor som lockar över 45 000 engagerade och passionerade deltagare. Utforska några av våra personliga mötesplatser nedan.

Ett urval av våra event och läsarresor

EPSE Stora styling

Stora Stylingkvällen

Hus & Hem bjuder in till en kväll fylld med inspiration, föreläsningar, stylingtips, överraskningar och mycket mer. Möt några av landets främsta stylister och andra kända profiler som delar med sig av trendspaningar och sina bästa tips och trix för ett vackert hem.

Se video
EPSE Event

Sveriges bäst klädda man

Café utser årligen Sveriges 50 bäst klädda män. Under en kväll samlas vinnarna, influencers, branchfolk och media för att hylla inspiratörerna, ikonerna och kreatörerna som vågar visa vägen.

Se video
EPSE Hälsaresan

Hälsa-resan

Välkommen på årets hälso-kick! På Hälsa-resan samlar vi de mest aktuella och inspirerande föreläsarna, träningsinstruktörerna, författarna och företagen och tar ett helhetsgrepp om hälsa och en hälsosam livsstil. Vi abonnerar hela Viking Line Cinderella.

Läs mer här
EPSE King 100

King 100 mäktigaste

King utser årligen herrmodesveriges 100 mäktigaste personer. I samband med att listan lanseras anordnas ett kombinerat kvälls- och PR-event där vinnaren firas och hyllas. Bland gästerna finns makthavare, näringslivet, influencers och media.

Se video
EPSE Åka Skidor

Åka Skidor Freeride Days

Haglöfs Åka Skidor Freeride Days är entusiasternas mötesplats med dagar av samvaro och ett enda fokus: skidåkning. Vi bjuder på clinics, kurser, filmvisningar, föreläsningar och test av nästa års skidprylar - allt detta tillsammans med Åka Skidors redaktion och kända profiler.

Läs mer här
EPSE Golfevent

Golfhuvudstaden Halmstad Tour-Golf Digest

Golfhuvudstaden Halmstad Tour-Golf Digest är årets partävling som du inte får missa! Under sommaren genomför vi 18 spännande deltävlingar runt om i Sverige och på varje plats kvalificerar sig två lag till finalen.

Läs mer här
Utefest2

Utefest

Sveriges största friluftsfestival. Tre dagar fyllda med aktiviteter, kurser och föreläsningar för alla som brinner för friluftsliv! Vandra och spring genom djupa skogar och över kustnära berg, klättra norra Europas största Via Ferrata, paddla ut i den skimrande skärgården och lyssna till några av Sveriges mest inspirerande föreläsare.

Läs mer här
Utehelg2

Utehelg

Utehelg arrangeras av Utemagasinet och är ett citynära friluftsevent på Skeviks gård i Värmdö skärgård. För deltagarna väntar ett fullspäckat program med äventyrliga uteaktiviteter, inspirerande föreläsningar, lärorika kurser och inte minst – en härlig gemenskap för såväl nybörjare och inbitna friluftsfantaster.

Läs mer här
Stockholm Car Meet2

Stockholm Car Meet

Bilfesten för alla som älskar entusiastfordon. På denna ultimata motordag får turbo möta tändkulor, amerikanska vrålåk blänka tillsammans med europeiska hästkrafter, klassiska pärlor glänser med värdighet samtidigt som en Lotus eller Ferrari mullrar förbi. Det här är dagen då vi hyllar ALLA roliga bilar!

Läs mer här

Kontakta oss!

Är du intresserad av att nå ut på och vara en del av något av våra kommande event? Eller vill du kanske ha hjälp med att skapa en helt egen mötesplats för att nå din målgrupp? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag!

Kontaktperson

Martin Appelros

Martin Appelros

Eventchef

E-post:
Telefon:
+46 702 00 85 25

linkedin