EPSE Bamse Kolmården

Licenssamarbeten & Custom Publishing

Vi förvaltar, säljer och hanterar rättigheter samt utvecklar innehåll för några av Sveriges mest populära varumärken – eller ditt eget.

En dunderstark licenspartner

Story House Egmont har en lång tradition av framgångsrika licenssamarbeten, såväl i Sverige som på olika internationella marknader. Genom våra starka varumärken och kanaler, och spetskompetens inom redaktionell och kreativ utveckling, kan vi utveckla attraktiva koncept och produkter tillsammans med våra partners.

Vi har stor erfarenhet av att skapa innovativa och strategiska partnerskap med utgångspunkt i våra olika varumärken och produkter. Ofta med starka resultat i form av ökad försäljning, bättre profilering eller ökad kännedom för våra kunder.

Vi har ett dedikerat fullservice-team som arbetar med licenssamarbeten både på den nordiska och internationella marknaden.

Story House Egmont har idag flera pågående samarbeten kring både våra egna och andra företags och organisationers olika varumärken. Bland våra partners återfinns allt från kommersiella företag, till statliga myndigheter och ideella organisationer. Alla inom vitt skilda branscher och områden, som välgörenhet, livsmedel, resor, leksaker och mode.

Storytelling med barnen i fokus

Vi skapar lustfyllda berättelser för barn genom spännande serier, faktaspäckade redaktionella tidningar och lärorika pyssel. Tillsammans med några av Nordens största varumärken – eller ditt eget – skapar vi tidningar och böcker som når ut, berör, engagerar och gör skillnad. Tack vare redaktionernas genuina kunskap om sina olika målgrupper har vi möjlighet att ta fram unika koncept och produkter för just er. Vi erbjuder hela kedjan från karaktärsdesign, utveckling och tryck till distribution.

Läs mer om vårt Custom Publishing-erbjudande här.

Läs mer om våra kreativa spel- och pussellösningar här.

 

Bamse

BAMSE – världens starkaste och snällaste björn

Bamse är ett av Sveriges mest älskade och traditionsstarka barnvarumärken. Bamse möter sina läsare och fans i många sammanhang och påolika platser. Allt från nöjesparker och barnklubbar påsemestern, till kläder, cyklar, matkassar, leksaker, spel, filmer och böcker. Och förstås, genom den älskade Bamsetidningen!

Gå till Bamse.se

Mattias Mickelsson, B2B and Licensing Manager

Mattias Mickelsson

Ansvarig Story House Egmont Licensing

E-post:
Telefon:
+46 708 63 94 09

linkedin

Mikael Gauffin, Head of Sales Custom Publishing

Mikael Gauffin

Head of Sales Custom Publishing

E-post:
Telefon:
+46 708 63 94 40

linkedin